Zweden Emigratie

Emigreren naar ZwedenLeven in ZwedenWonen in ZwedenWerken in ZwedenReizen naar en verblijf in ZwedenProjecten in ZwedenLinks over ZwedenNog meer informatie over Zweden
 

 
Links (klik op de vlag)

ZwedenAdvies, emigreren, wonen en werken in Zweden

 

SJ
SJ
Resplus
Inlandsbanan

 

Emigreren naar Zweden

De Jong Verhuizingen

Van Rooijen Verhuizingen

Oostland Verhuizingen

 

 
Trein  
Zweden kent een heel uitgebreid treinennet met naar Nederlandse standaarden verzorgde treintoestellen. De X2000, die met meer dan 200 km/u tussen de grote steden rijdt, is voorzien van radio en muziekuitgangen in elke stoel en een restauratiewagon. In de eerste klas krijg je zelfs de maaltijden in je stoel geserveerd. Ook zijn er in de meeste treinen speelmogelijkheden voor de kinderen. Op de langere routes kan er zelfs een bioscoopwagon zijn.

Treintickets moet je van te voren reserveren op de site van SJ , want speciaal op de maandagmorgen en de vrijdagmiddag komt het regelmatig voor dat de trein volgeboekt is.
Per volwassene kun je twee kinderen onder de 16 jaar mee laten reizen voor 20 SEK per kind.

Er zijn verschillende reispassen te koop voor de Zweedse treinen. Losse reizen of een van deze passen kun je boeken op de site van SJ . Informatie over de reis- en vertrektijden kun je vinden op Resplus .

Een hele mooie treinreis is de Inlandsbanan vanaf Kristinehamn in het midden van Zweden tot aan Gällivare in het noorden van Zweden. Je kunt ook onderweg naar believen opstappen en uitstappen. Over een afstand van 1300 kilometer rijdt deze trein met een snelheid van 50km/u (ten noorden van Mora) door de prachtige Zweedse landschappen en vaak zie je wilde dieren vanuit de trein.

 

 

NTI Cursus Zweeds
Cursus Zweeds

Jacobs Verhuizingen

  
Naar het begin
 
 

© 2005-2018     Laatst bijgewerkt op: 2-01-2020
Disclaimer