Zweden Emigratie

Emigreren naar ZwedenLeven in ZwedenWonen in ZwedenWerken in ZwedenReizen naar en verblijf in ZwedenProjecten in ZwedenLinks over ZwedenNog meer informatie over Zweden
 

 
Links (klik op de vlag)

ZwedenAdvies, emigreren, wonen en werken in Zweden

 

ZES-forum

 

Emigreren naar Zweden

De Jong Verhuizingen

Van Rooijen Verhuizingen

Oostland Verhuizingen

 

 

Hulp bij deze site

Een aantal dingen op deze site zijn wellicht anders dan je gewend bent van de oude Zweden Emigratie Site. Hieronder zal beschreven worden hoe in deze gevallen te handelen.

Tutoyeren
Vanwege het feit dat u van plan bent om te gaan emigreren naar Zweden is deze site volledig in de jij-vorm gesteld, zodat u alvast aan de jij-vorm kan wennen als u eenmaal in Zweden woont.

Sitemap
Een sitemap is een soort beschrijving van alle pagina´s van deze site.

België / Nederland / Ander land
Deze site is opgesteld met de meeste links en informatie gebaseerd op de Nederlandse situatie. Waarschijnlijk zijn de meeste situaties ook van toepassing op Belgische emigranten, maar bijvoorbeeld belastingzaken zullen zeker verschillen van de op deze site beschreven Nederlandse situatie.

Persoonlijk
Aangezien elke emigratie een persoonlijke aangelegenheid is zul je de informatie op deze site ook heel genereel moeten lezen. Een hoop zal van toepassing zijn op jouw situatie, maar je zult zeker ook uitzonderingen voor je eigen situatie tegenkomen. Natuurlijk ben ik benieuwd om deze informatie te horen, zodat deze site uiteindelijk zo uitgebreid mogelijk wordt.

Links
Zoals je hierboven hebt kunnen zien hanteer ik twee verschillende soorten links op de site: een onderstreepte link verwijst naar een pagina op deze site en een vlaggenlink (, of ). Als je hier op klikt zul je terecht komen op de site of de instantie die in verband met dit vlaggetje genoemd wordt. De vlaggetjes geven aan in welke taal de site geschreven is. Aan de linkerkant van de middentekst staan alle links uit de tekst bij elkaar genoemd en zijn uitgebreid met eventuele interessante andere links.

Adobe Acrobat Reader
Een groot aantal formulieren en externe informatie is geschreven in een formaat wat met behulp van het programma Acrobat Reader gelezen kan worden. Dit heeft als voordeel dat dit formaat op alle computers dezelfde layout behoudt. Het programma kan worden gedownload door te klikken op de volgende button .

Printer
Op bijna iedere pagina staat een printer vermeld die bij het aanklikken een extra venster opent met alleen de betreffende tekst van de pagina erin.


Aansprakelijkheid

De Zweden Emigratie Site is opgesteld om u ten dienste te zijn bij het plannen van uw emigratie naar Zweden. Het geeft een raamwerk van informatievoorziening die in de loop van de tijd uit openbare bronnen verzameld zijn en voor u op een praktische manier zijn geordend.
De maker van deze website heeft de site met grote zorg samengesteld (volledig te goeder trouw en naar beste kennis en wetenschap), maar fouten kunnen er altijd insluipen. Mededelingen uwerzijds worden dus ook op prijs gesteld (via de contactpagina) als u op deze website zaken tegenkomt die naar uw mening een foute weergave van de werkelijkheid weergeven.

De beschrijvingen en tips mogen niet worden opgevat als individueel advies, maar zijn op te vatten als een interpretatie van de maker van de website. Het verdient daarom aanbeveling om de aangeboden informatie te toetsen aan uw persoonlijke situatie en desnoods voor u belangrijke zaken bij de betreffende instantie schriftelijk bevestigd te krijgen.

De maker van deze website sluit hierbij alle aansprakelijkheid voor de verstrekte informatie uit. Hij aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor beslissingen die gebaseerd zijn op deze informatie of voor de gevolgen daarvan.

Ook sluit de maker van deze website hierbij alle aansprakelijkheid uit voor de op deze website getoonde advertenties. Mocht u zich toch storen aan bepaalde uitlatingen kunt u dit aan mij laten weten via de contactpagina.

Auteursrechten

De site is samengesteld uit informatie van vrij toegankelijke bronnen, voornamelijk via internet. Deze informatie is hier echter gerubriceerd, aan elkaar gerelateerd, vertaald en/of toegelicht.
Mocht u op uw beurt delen van deze site willen gebruiken dan heeft de maker van deze site daar geen bezwaar tegen, mits het voor persoonlijke doeleinden is, mits het een deelaspect betreft en mits u de bron en het URL-adres vermeldt.

 

 

 

 

NTI Cursus Zweeds
Cursus Zweeds

Jacobs Verhuizingen

  
Naar het begin
 
 

© 2005-2018     Laatst bijgewerkt op: 2-01-2020
Disclaimer