Zweden Emigratie

Emigreren naar ZwedenLeven in ZwedenWonen in ZwedenWerken in ZwedenReizen naar en verblijf in ZwedenProjecten in ZwedenLinks over ZwedenNog meer informatie over Zweden
 

 
Links (klik op de vlag)

ZwedenAdvies, emigreren, wonen en werken in Zweden

 

 

Emigreren naar Zweden

De Jong Verhuizingen

Van Rooijen Verhuizingen

Oostland Verhuizingen

 

  Emigratie

Iedereen heeft verschillende motieven om te emigreren naar Zweden. De een vertrekt omdat een geliefde in Zweden woont, de ander voor zijn werk en weer anderen om de rust te zoeken die ze in Nederland missen. Voor elk van hen begint dus ook het emigratieproces op een andere wijze. Voor Nederlanders die voor hun grote liefde of hun werk gaan emigreren is de belangrijkste beslissing van de woonplaats vaak niet zo moeilijk. Voor de anderen begint hier vaak het hele proces.

Voordat je besluit om te emigreren ben je vaak al een paar keer in Zweden op bezoek geweest en weet je ongeveer waar je zou willen wonen. De omgeving speelt hier vaak een belangrijke rol, maar zeker niet onbelangrijk zijn de werkgelegenheid en de huizenprijzen. Deze kunnen beide nogal verschillen per gebied.

In het Emigratiegedeelte zal ingegaan worden op de verschillende officiële delen van de emigratie. Onder andere zal worden belicht met welke instanties je te maken krijgt en ook zijn er handige checklists opgesteld.

 

NTI Cursus Zweeds
Cursus Zweeds

Jacobs Verhuizingen

  
Naar het begin
 
 

© 2005-2018     Laatst bijgewerkt op: 2-01-2020
Disclaimer