Zweden Emigratie

Emigreren naar ZwedenLeven in ZwedenWonen in ZwedenWerken in ZwedenReizen naar en verblijf in ZwedenProjecten in ZwedenLinks over ZwedenNog meer informatie over Zweden
 

 
Links (klik op de vlag)

ZwedenAdvies, emigreren, wonen en werken in Zweden

 

Zweden Emigratie 

Emigreren naar Zweden

De Jong Verhuizingen

Van Rooijen Verhuizingen

Oostland Verhuizingen

 

 

Sponsoring
Als u van mening bent dat de Zweden Emigratie Site u heel erg behulpzaam is geweest bij de plannen om te gaan emigreren wordt het zeer op prijs gesteld als u de site financieel zou willen steunen. Door op de meeste adverteerders op deze site te klikken en uw boekingen of artikelen via deze site te bestellen steunt u ook al deze site. U kunt natuurlijk ook een luttel bedrag overmaken op de Nederlandse girorekening 9184588 ten name van B. Kila, Sunnemo, Zweden.
Alvast grootse dank hiervoor.

Adverteren
De Zweden Emigratie Site is een specifieke informatieve site met een gerichte doelgroep. Door op deze site te adverteren richt u uw advertenties op mensen die actief op zoek zijn naar uw producten en diensten.

Met een bezoekersaantal van meer dan 70.000 hits per maand betekent dit dat uw advertentie regelmatig bekeken wordt en waardoor u de voor u interessantste bezoekers en klanten bereikt.

Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren:

Banner rechts in de advertentiekolom of linkenkolom op iedere pagina
Hiermee bent u verzekerd dat uw advertentie op meer dan 45 pagina´s op deze website te zien zal zijn. U bereikt hiermee iedereen die de Zweden Emigratie Site bezoekt. Voor deze advertentiemogelijkheid zijn vier plekken gereserveerd. Zie hiernaast aan de rechterkant en linkerkant voor een voorbeeld.

Banner rechts in de advertentiekolom of linkenkolom op een specifieke pagina
Hiermee staat uw advertentie op de voor uw bedrijf toegespitste pagina. Voor een verhuisbedrijf is het bijvoorbeeld heel lucratief om zijn link specifiek op de "Verhuis"-pagina te hebben staan. En voor een makelaar op de "Huis kopen"-pagina. Eventueel kunt u hulp krijgen bij het bepalen welke pagina in deze site het beste voor u van toepassing is. Zie hiernaast aan de linker- of rechterkant voor een voorbeeld.

Banner in de tekst op specifieke pagina
Een banner midden in de tekst valt natuurlijk het meeste op voor de bezoekers van een website. Het is ook een groot voordeel dat uw advertentie precies staat in het stuk tekst waar de lezers geinteresseerd in zijn. Hiermee bereikt u dus op optimale wijze uw doelgroep. Zie hieronder een voorbeeld:

Banner onderaan de tekst op iedere pagina
Met een banner op iedere pagina onderaan de tekst heeft u net als een banner rechts op iedere pagina de verzekering dat uw advertentie door alle bezoekers op de website te zien zal zijn. Voor deze advertentiemogelijkheid zijn twee plekken gereserveerd.

Vermelding van uw bedrijf op de projectpagina
Door op deze pagina te adverteren zet u uw bedrijf in de schijnwerpers voor potentiele kopers of geïnteresseerden. Het is de ultieme kans om emigranten te bereieken die op zoek zijn naar uitdagingen in Zweden. Uiteraard is alles aan uw wensen aan te passen voor wat betreft tekst, opvolging van geïnteresseerden en aanpassingen van de advertentie.

Advertorial
Met een advertorial heeft u de beschikking over een eigen pagina op de Zweden Emigratie Site. U kunt zelf invulling geven aan de tekst en deze altijd naar hartelust laten veranderen. Uiteraard wordt deze pagina gekoppeld aan relevante pagina´s (max twee linken) binnen de rest van de Zweden Emigratie Site.

Link op de linkensite
Op de drukbezochte linkensite staat een verzameling van handige links overzichtelijk gerangschikt. Een mooie manier om snel een grote groep terugkerende mensen te bereiken.

Vlaglink in de tekst op een specifieke pagina
Een vlaglink benadrukt bij de lezer van de tekst dat er over dat betreffende woord meer informatie te vinden is. Het is niet zo duidelijk aanwezig als een banner, maar de lezers worden toch gestimuleerd om via de vlaglink gekoppeld te worden naar uw site waar ze meer informatie over het betreffende onderwerp kunnen vinden. Een voorbeeld is een stuk tekst over de Zweden Emigratie Site .

Vlag- en tekstlink in de linkenkolom aan de linkerkant van een specifieke pagina
Een verwijzing in de linkenkolom aan de linkerkant van de pagina geeft de lezer de mogelijkheid om buiten het lezen van de tekst toch overzichtelijk die verwijzingen te raadplegen die te maken hebben met de tekst op de pagina. Klik hier voor een voorbeeld.

De prijzen zijn exclusief BTW en gelden voor een heel jaar lopende van 1 januari t/m 31 december. Bij instappen wordt een evenredig deel van het jaarbedrag in rekening gebracht.

Advertentie Afmeting
Prijs
Banner rechts op iedere pagina max. 140 * 200
€ 110
Banner links op iedere pagina max. 90 * 130
€ 110
Banner rechts op specifieke pagina max. 140 * 200
€ 65
Banner links op specifieke pagina max. 90 * 130
€ 65
Banner in de tekst op specifieke pagina
max. 475 * 90
€ 110
Banner onderaan de tekst op iedere pagina max. 200 * 90
€ 90
Banner periodiek voor een maand op de voorpagina max. 475 * 90
€ 110
Vermelding op de projectpagina
incl. begeleiding via ZwedenAdvies en advertorial (hele pagina speciaal voor uw bedrijf/project) op deze site en op de ZwedenAdvies-site.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ZwedenAdvies
€ 880
Advertorial (hele pagina speciaal voor uw bedrijf)  
€ 650
   
Plus eventueel  
Link op de linkensite
€ 55
Vlaglink in de tekst op specifieke pagina
€ 55
Vlaglink in de linkenkolom links op specifieke pagina
€ 55
Combinatie vlaglink in de tekst en linkenkolom
€ 65
     
Bannerontwerp  
€ 75

Voorbehoud
De maker van deze website behoud zicht het recht voor om advertenties te weigeren als deze niet in het gedachtegoed van de site passen. Ook is het in het belang van een objectieve informatievoorziening niet mogelijk om een alleenrecht te verkrijgen voor het plaatsen van een advertentie.

Indien u belangstelling heeft om te adverteren kunt u contact opnemen met de Zweden Emigratie Site.
Of download ons informatieblad om alles nog eens rustig door te nemen.

 

 

 

NTI Cursus Zweeds
Cursus Zweeds

Jacobs Verhuizingen

  
Naar het begin
 
 

© 2005-2018     Laatst bijgewerkt op: 2-01-2020
Disclaimer