Zweden Emigratie

Emigreren naar ZwedenLeven in ZwedenWonen in ZwedenWerken in ZwedenReizen naar en verblijf in ZwedenProjecten in ZwedenLinks over ZwedenNog meer informatie over Zweden
 

 
Sponsra och annonsera på Sverige Emigration Sidan
Links (klik op de vlag)

ZwedenAdvies, emigreren, wonen en werken in Zweden

 

Zweden Emigratie

 

Emigreren naar Zweden

De Jong Verhuizingen

Van Rooijen Verhuizingen

Oostland Verhuizingen

 

 

Sponsring
Om Du tycker att Sverige Emigration Sidan är ett nyttigt hjälpmedel för att planera Din emigration till Sverige är vi mycket tacksamma om Du vill ge ett finansiellt stöd. Om Du så önskar kan Du överföra ett belopp på postgirokonton 1518933-5 till Bart Kila, Sunnemo. På förhand ett stort tack!

Annonsera
Sverige Emigration Sidan är en specifik informationswebbsida med en riktad målgrupp. Det är en webbsida på nederländska och är en stor informationsbro till alla som planerar en emigration till Sverige eller de som redan gjort detta. Genom att annonsera på den här sidan riktar Du Dina annonser till människor som är aktivt sökande till Dina produkter och tjänster.

Med ett besökandeantal på över 70.000 hits per månad betyder detta att Din annons blir iakttagen regelbundet och att Du når de för Dig mest intressante besökarna och kunderna.

Det finns flera möjligheter att annonsera på Sverige Emigration Sidan:

Banner (bildannons) till höger i annonskolumn eller till vänster i länkkolumn på alla sidor
Härmed är du försäkrad att din annons är synlig på alla (över 50) sidor av denna webbsida. Du når därmed alla besökare på Sverige Emigration Sidan. För en sånt banner reserveras fyra platser. Det finns exempel på höger och vänster sidan av denna text.

Banner (bildannons) till höger i annonskolumn eller till vänster i länkkolumn på en specifik sida
Härmed finns Din annons på den för Ditt företag mest fokuserade sidan. För en Flyttfirma är det till exempel lönande att annonsera på Flytt-sidan ("Verhuispagina"). Och för en mäklare på Köpa hus-sidan ("Huis kopen-pagina"). Eventuellt kan vi hjälpa Dig att bestämma vilken sida eller vilka sidor som är bäst för Din annons. Det finns exempel på höger och vänster sidan av denna text.

Banner (bildannons) mitt i texten på en specifik sida
En banner mitt i texten väcker självklart mest uppmärksamhet på besökare av webbsidan. Det är också en stor fördel att Din annons står direkt i denna text som handlar om Din produkt och tjänst, så du har störst chans att hitta människor som är intresserade av dessa. Se härnere för en exempel:

Banner under texten på alla sidor
En annons på denna plats ger resultatet att alla besökare av Sverige Emigration Sidan ser den. Lika som en banner till höger och vänster. Det reserveras två platser för annonser. Se exempel underst på sidan.

Omnämnande om ert företag på " projektsidan"
Genom en annons på denna sida sätter ni ert företag i rampljuset för potentiella köpare och intresserade. Det är den bästa chans att nå emigranter som är sökande på utmaningar i Sverige. Självklart kan ni anpassa allt till ert behov vad gäller text, uppfölning av intresserade och anpassningar av er annons.

Advertorial
Vid en advertorial har du förfogande till en egen sida på Zweden Emigratie Sidan. Du kan själv bestämma text och ändra denna när som helst. Naturligtvis blir denna sida kopplad till den för ditt företag eller organisation fokuserade sidan (max. 2 länkar) inom Zweden Emigratie Sidan.

Länk på länkarsidan
På var livliga länkarsidan finns en översiktlig samling av praktiska länkar. En bra vis att nå en stor grupp återkommande besökare till Zweden Emigratie Sidan.

Flaggalänk i texten på en specifik sida
En flaggalänk poängterar för webbsidans besökare att det finns information om det beträffande ord. Det är inte så märkbart närvarande, men läsare blir ändå uppmärksam om det genom denna flaggalänk som blir kopplad till Din webbsida med mer information om detta ämne. En exempel är en del text om den här sidan .

Flagg- och text länk till vänster i länkkolumn på specifik sida
En länk i länkkolumnen på sidans vänstersida ger läsarna möjligheter om utöver texten få en översikt av länkar som har betydelse med sidans text och tema. Det har visat sig att denna kolumn har stor betydelse för besökare som kommer tillbaka och konsulterar källorna på Sverige Emigration Sidan.

Priser är exklusive Moms och gäller för ett helt år löpande från 1:a januari t.o.m. 31:e december. När du hoppar in där emellan beräknas en proportionell del av detta belopp.

Advertentie Afmeting
Prijs
Banner höger på alla sidor max. 140 * 200
SEK 1000
Banner vänster på alla sidor max. 90 * 130
SEK 1000
Banner höger på en specifik sida max. 140 * 200
SEK 600
Banner vänster på en specifik sida max. 90 * 130
SEK 600
Banner mitt i texten på en specifik sida
max. 475 * 90
SEK 1000
Banner under texten på alla sidor max. 200 * 90
SEK 800
Banner på första sidan månadsvis max. 475 * 90
SEK 1000
Omnämnande på projektsidan
inkl. support via ZwedenAdvies plus advertorial (hel sidan för ditt företag) på denna sida och på ZwedenAdvies-sidan.
För mer info var god ock kontakta ZwedenAdvies.
SEK 8000
Advertorial (hel sidan speciell för ditt företag)
SEK 6000
 
Plus eventuell
Länk på länkarsidan
SEK 500
Flaggalänk i texten på en specifik sida
SEK 500
Flagga- och textlänk i länkkolumnen på specifik sida
SEK 500
Kombination flagglänk i texten och länkkolumnen
SEK 600
   
Bannerdesign  
SEK 750

Förbehåll
Vi förbehåller oss rätten att vägra annonser om de inte stämmer överens med tankegången av denna webbsida. Det är inte heller möjligt att få en monopolposition för annonsering på en viss sida.

Om Du har intresse att annonsera på Sverige Emigration Sidan var god och kontakta oss.

 

 

 

NTI Cursus Zweeds
Cursus Zweeds

Jacobs Verhuizingen

  
Naar het begin
 
 

© 2005-2018     Laatst bijgewerkt op: 2-01-2020
Disclaimer