Emigreren naar ZwedenLeven in ZwedenWonen in ZwedenWerken in ZwedenReizen naar en verblijf in ZwedenProjecten in ZwedenLinks over ZwedenNog meer informatie over Zweden
 

 

ZwedenAdvies, emigreren, wonen en werken in Zweden


Lantliv Lodge
Lantliv Lodge Lantliv Lodge Lantliv Lodge

Unieke kans!

Leven en ondernemen op Lantliv Lodge in Österjörn

Welkom bij deze fantastische en goed onderhouden herrgård in Österjörn (Skellefteå).
Deze herrgård wordt momenteel gerund als conferentie/cursushotel met grote bijgebouwen. Mogelijkheden voor cursussen, conferenties en feesten met voldoende overnachtingsmogelijkheden.

Het bedrijf runt ook de camping gelegen aan de overkant van het meer. Deze heeft 10 stuga´s met 4 bedden en c:a 30 stuks caravan/camperplaatsen. Tevens is er een servicehuis, minigolf, sauna, badtunna, TV-kamer en zitkamer. De grond van de camping wordt gepacht van de gemeente Skellefteå.

Beide percelen worden samen met het bedrijf Lantliv AB verkocht, omdat de eigenaar de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. Het bedrijf staat er financieel goed voor en vele terugkerende vaste klanten.

Kortom, in één woord een fantastische plek!

 

Activiteiten en omgeving
De omgeving is aantrekkelijk voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers. Vanaf de camping zijn er veel diverse mogelijkheden om er op uit te gaan.

In de zomer zijn er volop mogelijkheden om bijvoorbeeld te vissen, kanotochten te maken, te wandelen, paard te rijden of te golfen. ´s Winters zijn er mogelijkheden voor een huskyhonden- of rendierentocht, sneeuwscootertochten, langlauf of slalomskiën, ijsvissen of genieten van het Noorderlicht.

 

Vraagprijs   4.000.000 kronen

 

Informatie en contact
Voor meer informatie nodigen we u uit contact op te nemen met ZwedenAdvies via het contactformulier.
Meer info is ook te verkrijgen via de makelaar Svenskfast (link).

Hierbij de link naar de website van Lantliv Lodge

 

 

 


Naar het begin

© B-Art, 2005-2012
Disclaimer